Podeli vest

Sportsko društvo Crvena zvezda dodelilo je danas specijalne plakete “Zvezdin svetionik“ klubovima učesnicima elitnih evropskih takmičenja, kao i klubovima u drugim ekipnim evropskim takmičenjima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

terzić zvezdan
FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ/ARHIVA

Na svečanosti u Medija centru stadiona “Rajko Mitić” predstavnicima devet klubova plakete su uručili predsednik UO SD Crvena zvezda Zvezdan Terzić i predsednik Skupštine Stojan Vujko.

Plaketa „Zvezdin svetionik“ dodeljena je fudbalskom klubu za učešće u UEFA Ligi šampiona, a priznanje je primio Svetozar Mijailović, predsednik kluba.

U ime košarkaškog kluba, učesnika Evrolige, plaketu je primio Dušan Milosavljević, predsednik UO KK Crvena zvezda. Priznanje Džudo klubu za učešće u Ligi šampiona primio je Ivan Bošnjak, predsednik Upravnog odbora Džudo kluba Crvena zvezda.

I Vaterpolo klub Crvena zvezda je uspeo da se kvalifikuje u LEN Ligu šampiona, a priznanje u ime kluba primio je Dragan Popović, član Upravnog odbora kluba. Specijalne plakete SD Crvena zvezda dobili su i Zvezdini predstavnici i u drugim evropskim takmičenjima.

Ispred Odbojkaškog kluba, učesnika CEV Kupa za seniorke, priznanje je pirimo Dragan Kilibarda, predsednik UO kluba. Hokejaški klub će nastupiti u Kontinental Kupu, a plaketu je pirimo Draško Marković, član UO SD Crvena zvezda.

Ženski vaterpolo klub će učestvovati u LEN Čelendžer Kupu, a priznanje u ime kluba je primila predsednica Dragana Ivković.

Kuglaški klub nastupiti u evropskom NBC Kupu, a plaketu je pirimio predsednik Miroslav Macura, dok je u ime Auto karting sportskog kluba, učesnika CEZ Kupa, specijalnu plaketu pirimo Marko Obradović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: