Podeli vest

Plastični hirurg dr Rady Rahban šokirao je javnost izjavom koji su zahtevi njegovih pacijentkinja i surovom realnošću o uticaju društvenih mreža na mlade žene.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten

operacija
Foto: Pixabay

Plastični hirurg dr Rady Rahban gostovao  je u podcastu Sofije Franklyn gde je otkrio najčešće zahteve svojih pacijentkinja i surovu ralnost uticaja društvenih mreža na mlade žene.

Dr Rahban je istakao da mu se često dešava da mlade žene dolaze u ordinaciju i kažu “ne zanima me kako ću da izgledam, ali mi je važno kako ću ispasti na slikama”.

On je prepričao da je imao slučaj devojke koja je bila zadovoljna izgledom svog nosa, ali nije bila zadovoljna kako njen nos izgleda na slikama.

Odgovorom na pitanje na koga žele da liče žene koje žele da se podrvrgnu plastičnim operacijama dr Rahban je odgovorio”Bella Hadid”, žena koja je proglašena najlepšom ženom 2019. godine.

@radyrahbanmd the brutal truth about plastic surgery with @sofiafranklyn 🎙️ Episode live now! #plasticsurgery #bellahadid #celebrityplasticsurgery #rhinoplasty #nosejob #eyelift ♬ Aesthetic – Tollan Kim


“Pre je to bila Angelina Jolie, ali sada je najveća pomama za licem Belle Hadid. To je ludost jer ako pogledate fotografije Belle Hadid, koje  imam u mobilnom i koje koristim tokom konsultacija s pacijentkinjama, videćete da je jedna stvar kada vidite Bellu Hadid na plakatu, a druga stvar kada vidite Bellu Hadid u stvarnom životu, 10 godina nakon što je operisala nos i podigla kapke”, rekao je Rahban, a zatim postao još surovije realan.

“Žao mi je svih tih mladih žena jer su sve nesretne i premršave i na drogama i izgledaju tužno. I nemojte me shvatiti krivo, ovo nije anti-Bella Hadid kampanja. Ovo je anti-sranje kampanja”, zaključio je.

@radyrahbanmd What are your thoughts? 💭 shoutout to @chicksintheoffice for discussing my take on beauty standards and plastic surgery. #beautystandards #socialmedia #chicksintheoffice #plasticsurgery ♬ Aesthetic – Tollan Kim

bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: