Podeli vest

Neke žene su spremne da idu daleko u proveri vernosti svojih partnera, a sad imaju i pomoć Plejboj zečice koja će testirati mušku lojalnost

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

PREVARA
Foto: Shutterstock

Plejboj model i zvezda Instagrama Karolina Leker nedavno je otkrila da svoj prihod dopunjuje tako što svoj izgled i flertovanje stavlja u službu žena koje žele da testiraju vernost svojih partnera.

Za naknadu koja može dostići i do 2.000 dolara po klijentu, ona će se javiti muškarcima na društvenim mrežama i naterati ih da se sastanu sa njom.

Ako na kraju upadnu u njenu medenu zamku, Karolina će zadržati novac. Ukoliko odbiju i dokažu svoju vernost, vratiće honorar klijentu. Pošteno, zar ne?

„Prvo ih kontaktiram na mrežama i čekam da odgovore. Nastavljam da razgovaram dok razgovor ne postane žešći“, rekla je Karolina Leker za list Dejli star.

„Ako posle mnogo razgovora muškarac želi da se sastane sa mnom, ja dobijem novac, a on ne prođe test lojalnosti”.

Karolina, koja trenutno živi u Barseloni, tvrdi da je zaradila oko 10.000 dolara od usluge testiranja lojalnosti. Novac namerava da potroši na dalje poboljšanje svog izgleda.

Karolina je već potrošila prijavljenih 150.000 dolara na plastičnu hirurgiju, u trci za „najskupljim telo na Instagramu“.

Može li bilo koji muškarac da joj odoli?


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: