Podeli vest

App Store i Google Play prodavnica imaju novi hit: nova besplatna igra Legend of Mushroom detronizira čak i aplikacije kao što su Instagram, Temu ili WhatsApp.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Ilustracija

Legenda o gljivama je na vrhu prodavnica aplikacija

Milioni iPhone i Android korisnika preuzeli su prošle nedelje novu mobilnu igricu Legend of Mushroom . Igra je objavljena širom sveta 7. marta 2024. i očigledno je takođe pogodila korisnike pametnih telefona u Nemačkoj. Zato što Legend of Mushroom zauzima prvo mesto na listama preuzimanja i u nemačkoj App Store i u Google Play prodavnici.

U Legend of Mushroom morate da se odbranite od svih vrsta neprijatelja sa svojim borcem protiv pečuraka. Kako igra napreduje, otključavate sve bolju opremu koja povećava vaše šanse za preživljavanje. Kao i kod svake besplatne igre, Legend of Mushroom ima priličnu količinu mogućih mikrotransakcija – ali izgleda da to igračima ne smeta mnogo. Legenda o gljivama ima ocenu od 4,2 zvezdice u Google Plai prodavnici i 4,5 od 5 mogućih zvezdica u App Store-u .

Legenda o gljivama je pobedila WhatsApp, Temu i Instagram

Hipe igra je uspela da se izbori za aplikaciju Olimp za veoma kratko vreme i trenutno je na prvom mestu. Na drugom mestu je aplikacija za kupovinu na mreži Temu. Dugogodišnji favorit za ćaskanje WhatsApp mora da se zadovolji bronzanom medaljom .

Na četvrtom mestu je Metina aplikacija za društvene mreže za fotografije Instagram. Meta je nedavno dala aplikaciji malo ažuriranje u kojem je skrivena tajna igra. Inače, već neko vreme postoje problemi sa prikazom sa Reels-ima . 


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ