Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je na sastanku sa patrijarhom srpskim Porfirijem i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom bilo reči o svim ključnim nacionalnim pitanjima za srpski narod i da su dogovoreni zajednički sastanci u bliskoj budućnosti na teritoriji Republike Srpske.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

VUČIĆ
FOTO TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ

Vučić je na Instagram profilu “buducnostsrbijeav” istakao da je prihvaćen i predlog Dodika o obeležavanju Dana sećanja stradale i prognane u “Оluji”.

“Sa patrijarhom Porfirijem i Miloradom Dodikom sam razgovarao o svim ključnim nacionalnim pitanjima za srpski narod. Dogovoreni su važni zajednički sastanci u bliskoj budućnosti na teritoriji Republike Srpske, a patrijarh i ja prihvatili smo predlog predsednika Dodika da obeležavanje Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji “Оluja”, bude održano u Prijedoru 4.avgusta”, napisao je Vučić.

Sastanak predsednika Vučića sa patrijarhom Porfirijem i Dodikom održan je u Vili Mir u Beogradu, iza zatvorenih vrata.

Pre dolaska patrijarha, Vučić i Dodik razgovarali su o situaciji u regionu i predstojećim važnim susretima delegacija Republike Srbije i Republike Srpske. Kako je Vučić naveo na instagram profilu “buducnostsrbijeav”, dogovorili su se i da se u najkraćem roku organizuje skup svih državnih organa Srbije i Srpske na teritoriji Republike Srpske.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: