Podeli vest

Model “T10X” koji je s proizvodne trake sišao na turski Dan Republike 29. oktobra 2022. godine, uskoro će se naći u garažama pojedinačnih kupaca,

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

sajam automobila
Foto: Pixabay

Prednarudžbine za prvi turski električni automobil “TOGG” biće omogućene kupcima već ovog meseca, a isporuke se očekuju tokom tekuće godine, javlja Anadolija. Pojedinačne narudžbe turskog automobila “TOGG” putem internet platforme moguće su od 16. do 27. marta, a isporuke vozila kupcima biće realizovane tokom 2023. godine, potvrđeno je u utorak iz ove kompanije.

Model “T10X” koji je s proizvodne trake sišao na turski Dan Republike 29. oktobra 2022. godine, uskoro će se naći u garažama pojedinačnih kupaca, koji se odluče za prednarudžbinu putem internet platforme ove kompanije.

Cena osnovnog modela kreće se od oko 46.000 evra pa naviše, a kupcima su na raspolaganju opcije od 523 i 314 kilometara dosega baterije, čije je osnovno punjenje s 20 na više od 80 posto moguće za manje od 28 minuta.

Opremljen dugotrajnom baterijom, koju obezbeđuju napredni sistemi za upravljanje baterijom i sistemi aktivnog upravljanja toplotom, automobil može da ubrza od 0-100 km/h za manje od 7,6 sekundi s 200 konjskih snaga i 4,8 sekundi s 400 konjskih snaga.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: