Podeli vest

Hrvatska policija objavila je danas da je ponovo nestao jedan od trojice pronađenih dečaka, Ivan Šnajdar. Reč je o jednom od trojice dečaka koji su nedavno nestali u Hrvatskoj, a koji su, kako je ranije danas objavljeno, pronađeni živi i zdravi.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Policija svetla
Foto: Shutterstock

Policija je na stranici Nestali.hr objavila da je danas ponovo nestao 14-godišnji Ivan Šnajdar, koji se udaljio sa adrese u Zagrebu, u naselju Brezovica, gde ima boravište. Kao mesto prebivališta navedena je Petrinja.

Policija je apelovala na građane da je obaveste u slučaju da poseduju informacije o nestalom dečaku, prenosi hrvatski Index.

Tokom nekoliko proteklih dana hrvatskoj policiji je prijavljen nestanak trojice dečaka rođenih 2009. godine, dvojica se nakon praznika nisu vratila u domove za decu u kojima su smešteni – jedan u Brezovici, a drugi u zagrebačkim Dugavama, dok je u međuvremenu, potraga za dečakom u Rijeci obustavljena jer je pronađen.

Prvi je 7. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio s adrese u Zagrebu, dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, a istog dana u Zagrebu je nestao i Patrik Geck. Nakon nestanka dvojice dečaka iz Zagreba i Rijeke, policija je pokrenula potragu, ali se, kako je preneo danas hrvatski Indeks, ispostavilo da su neki dečaci odlučili da produže zimske praznike i ne vrate se u dom.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: