Direktor Pošta Srbije Zoran Đorđević i direktorka Funkcije upravljanja kadrovima Danijela Rajković održali su danas onlajn sastanak sa predstavnicima Vlade i reprezentativnih Sindikata PTT Srbije i Sindikata “Radnik” na kom su razgovarali o zaključivanju Aneksa III Kolektivnog ugovora kojim će se obezbediti sprovođenje odluke o povećanju zarade.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

pošta
Foto: Bilten.rs

Kako je saopšteno iz JP Pošta Srbije, povećanje je predviđeno za sve zaposlene u tehnologiji, kao i u administraciji, izuzev rukovodstvu, u iznosu od 10 procenata od 1. januara 2024. godine.
“Razmatrani su i planovi za narednu godinu koji uključuju unapređenje internih procesa i dalje unapređenje uslova rada, širenje asortimana i pružanje kvalitetnijih usluga korisnicima”, saopštili su iz ovog preduzeća.


Đorđević je održao interni sastanak u kome su učešće uzeli i sindikati, a razgovaralo se o evidentiranim problemima, planu i aktivnostima na njihovom rešavanju.
“Upoznat sam sa problemima sa kojima se susreću poštari, dostavljači, šalterski radnici, vozači i drugi zaposleni koji rade u logističkim centrima. Lično ću razmotriti sve njihove primedbe kako bih, prvenstveno uzimajući u obzir njihove predloge, doneo najbolje moguće odluke za efikasniji i rasterećeniji proces rada, sa jedne strane, i obezbedio pružanje usluga boljeg kvaliteta, sa druge”, rekao je Đorđević.


Dodao je da sve iznete primedbe podrazumevaju dodatne analize svakog rejona, broja poštara, dostavljača, šalterskih radnika, vozača i tehničara u poštama, ali i da treba obezbediti maksimalno efektivno korišćenje radnog vremena u tehnologiji kako bi se povećala produktivnost, što opet ima za cilj bolji kvalitet usluge.


Predviđeno je da u narednom periodu direktor lično održi pojedinačne sastanke sa poštarima, dostavljačima, šalterskim radnicima, tehničarima u pošti i vozačima, navedeno je u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: