Podeli vest

Višem sudu u Beogradu podnete su još dve tužbe protiv roditelja dečaka koji je 3.maja prošle godine u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio 10 i ranio šest ljudi.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Dve nove tužbe su protiv Kecmanovića podneli roditelji ranjene dece i pripremna ročišta po tim tužbama zakazana su za mart i maj, saznaje Tanjug. Tužbe su podnete za naknadu nematerijalne štete usled fizickog bola, pretrpljenog straha i psihickog bola, dok je nastavnica podnela tužbu i zbog umanjenja životne aktivnosti.

Nedavno je tužbu za naknadu štete podnela i nastavnica istorije koja je takođe teško ranjena, a po njenoj tužbi još uvek nije zakazano pripremno ročište.

Prvu tužbu podnelo je 27 članova porodice ubijenih, a drugu članovi porodice Dukić čija je ćerka ubijena i po tim tužbama suđenje je u toku. U ovom sudu vodi se i krivični postupak protiv Kecmanovića, instruktora i vlasnika streljačkog kluba u kojem je, kako se sumnja, maloletni K.K. učio da puca, dok on krivično ne može da odgovora jer u trenutku izvršenja dela nije imao navršenih 14 godina.

Sud je u tom postupku odlučio da prihvati predlog Višeg javnog tužilaštva i suđenje zatvori za javnost. Suđenje se nastavlja u četvrtak i petak ove sedmice.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: