Podeli vest

Predstava “Režim ljubavi” Kruševačkog pozorišta imaće svoju beogradsku premijeru 28.maja u Bitef teatru, najavili su danas organizatori.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pexels

Kako je navedeno, predstava istražuje kompleksnost međuljudskih odnosa kroz priču o protagonistima koji se suočavaju sa izazovima savremenog društva gde se “ističe slojevitost ljubavi i ženskog identiteta”.

Rediteljka i scenografistkinja predstave Snežana Trišić je povodom beogradske premijere rekla da je ovo predstava o “ljubavi u svetu bez ljubavi”.

Trišić je doktorirala pozorišnu i radio režiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu gde od 2015. godine vodi klasu pozorišne režije.

Režirala je više nagrađivanih predstava, a neke od njih su i “Narodni poslanik”, “Branislav Nušić”, “INK Pula” “Buba u uhu” i mnoge druge.

U predstavi, koja je premijerno prikazana krajem prošle godine u Kruševačkom pozorištu, igraju Dejan Tončić, Biljana Nikolić, Bojan Veljović, Aleksandra Arizanović, Nikola Rakić i Dragan Marinković.

Tekst je napisala Tanja Šljivar, kostimografkinja je Milica Grbić Komazec, muziku je komponovala Irena Popović, za scenski pokret zadužena je Isidora Stanišić, scenski govor je oblikovao Đorđe Marković,dok dizajn svetla potpisuje Rade Stamenković.

Tokom maja predstava će biti izvedena i 19.maja na Festivalu profesionalnih pozorišta Srbije “Joakim Vujić”, kao i na pozorišnoj reviji domaćih pisaca “Joakimovi dani” 27.maja u Kragujevcu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: