Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je posle sastanka sa predstavnicima Američko-jevrejskog komiteta za javne poslove (AIPAC) da je na poklon dobio košarkašku loptu sa potpisom legendarnom Lerija Birda, olimpijskog šampiona i člana prvog američkog “drim tima” iz 1992. godine, kao i osvajača tri titule prvaka NBA lige sa Boston Seltiksima,.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

“Predivan poklon od mojih američkih gostiju AIPAC sa potpisom Larija Birda, legendom Bostona, američke i svetske košarke. Čim završim fakultet za košarkaškog trenera, ovo će biti jedna od lopti koje ću da poklonim klincima koje ću da vodim, u stvari, da pokušam da ih nečemu naučim, makar i na sopstvenim lošim iskustvima”, napisao je Vučić na Instagramu.


Vučić se ranije danas sastao sa predstavnicima AIPAC sa kojim je razgovarao o brojnim temama od aktuelnih strateških i geopolitičkih rizika i izazova do ekonomske saradnje i izgradnje prartnerstva u brojnim oblastima i tom prilikom naglasio da je u teškim vremenima potvrđeno prijateljstvo između Srba i Jevreja.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: