Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas predsedniku Ugande Joveri Kagutu Museveniju na tome što njegova zemlja podržava teritorijalni integritet i suverenitet Srbije na celoj njenoj teritoriji, i najavio veću privrednu saradnju između dve zemlje.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ

“Zahvalan sam predsedniku Museveniju što se Uganda drži principa teritorijalnog integriteta i podržava integritet i suverenitet Srbije na celoj njenoj teritoriji u svim međunarodnim organizacijama, institucijama i organima, što isto i mi činimo kada je u pitanju Uganda i sve afričke zemlje”, poručio je Vučić.

Na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsednikom Ugande, Vučić je zahvalio Museveniju na poseti i što je odlučio da dođe u Beograd i Srbiju.

Čast mi je da dočekam još jednog prijatelja Srbije, predsednika Ugande

Čast mi je da dočekam još jednog prijatelja Srbije, predsednika Ugande Joveri Kagute Musevenija, a naši bilateralni odnosi zasnovani su na principima međusobnog uvažavanja i razumevanja, solidarnosti i tradicionalnog prijateljstva, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Razgovaramo o razvoju saradnje, ekonomskom povezivanju i projektima na kojima bismo mogli zajedno da radimo, jer Srbija nastavlja da obnavlja i učvršćuje svoja stara partnerstva, dok sa iskrenim prijateljima gradi nove mostove za budućnost”, naveo je predsednik Vučić na Instagram nalogu @buducnostsrbijeav.

Čast mi je da dočekam još jednog prijatelja Srbije, predsednika Ugande Joveri Kagute Musevenija, a naši bilateralni odnosi zasnovani su na principima međusobnog uvažavanja i razumevanja, solidarnosti i tradicionalnog prijateljstva, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić “Razgovaramo o razvoju saradnje, ekonomskom povezivanju i projektima na kojima bismo mogli zajedno da radimo, jer Srbija nastavlja da obnavlja i učvršćuje svoja stara partnerstva, dok sa iskrenim prijateljima gradi nove mostove za budućnost”, naveo je predsednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekao je danas predsednika Ugande Joveri Kagute Musevenija koji boravi u poseti Srbiji.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: