Podeli vest

Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počinje 15. januara na šalterima javnog preduzeća “Pošta Srbije” na teritoriji cele zemlje.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

pošta
Foto: Bilten.rs

U saopštenju Ministarstva turizma i omladine, objavljenom 12. januara, navodi se da pravo na vaučere imaju zaposleni u visini zarade do 80.000 dinara, nezaposleni, penzioneri, kao i lica starija od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju, nosioci prava na tuđu negu i pomoć, ratni vojni invalidi, studenti i nosioci poljoprivrednih gazdinstava.


Građanima će biti na raspolaganju 100.000 vaučera u maksimalnoj vrednosti od 10.000 dinara koje mogu koristiti u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu dodele vaučera.


Trenutno je više od 4.000 prijavljenih ugostitelja u čijim smeštajnim objektima će građani moći da koriste vaučere, a otvoren je poziv i ostalim ugostiteljima da se priključe do kraja trajanja akcije.


Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2024. godine.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

Fudbaleri Nemačke pobedili su u Štutgartu Mađarsku rezultatom 2:0 u meču drugog kola grupe A Evropskog prvenstva i tako obezbedili…