Podeli vest

Policija u Gračanici privela je osobu koja je pucala iz automobila u pokretu u ovom gradu, rekla je sinoć Tanjugu gradonačelnica Gračanice Ljiljana Šubarić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

policija
Foto: Shutterstock

Šubarić je rekla da joj je u policiji rečeno da je privedena osoba koja je pucala iz automobila u pokretu u Gračanici, u noći između petka i subote.

U policijskoj stanici opštine Gračanica za Tanjug su rekli da je priveden Albanac, star oko 30 godina, navodeći da je bio u alkoholisanom stanju kada je pucao.

Kosovska policija je u pisanom odgovoru za Tanjug navela da je policija oduzela osumnjičenom vatreno oružje, u prisustvu branioca, kao i da je on saslušan.

Navodi i da je identifikovala osumnjičenog kao muškarca F.R. Iz kosovske policije rekli su da su sprovedeni neophodni policijski postupci u koordinaciji sa tužiocem i da je otvoren predmet za krivična dela: upotreba oružja ili opasnog vozila, kao i posedovanje, kontrola ili neovlašćeno posedovanje oružja.

Kako su precizirali, prethodne noći oko 00.45 dobili informaciju da je osumnjičeni u Gračanici pucao u vazduh iz vatrenog oružja dok je upravljao vozilom.

Prethodno je za Tanjug u kosovskoj policiji rečeno da je u Gračanici ispaljeno više metaka iz automobila u pokretu.

Do pucnjave je došlo u blizini spomenika Milošu Obiliću. Očevici su rekli da su videli beli džip stranih tablica i da je ispaljeno četiri ili pet hitaca.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: