Podeli vest

Povodom Svetskog dana borbe protiv raka, na medija fasadi Kule Beograd poslata je poruka o važnosti obavljanja preventivnih pregleda.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Doktor
Foto: Pixabay

Povodom 4. februara, Svetskog dana borbe protiv raka, na medija fasadi Kule Beograd poslata je poruka o važnosti obavljanja preventivnih pregleda koji vrlo često mogu biti presudni za rano otkrivanje bolesti i spasavanje ljudskih života.

Maligne bolesti su jedan od najvećih zdravstvenih problema današnjice zbog velike učestalosti i visoke stope smrtnosti, kao i zbog značajnih troškova lečenja, a poražavajući podaci govore da od različitih vidova ove opake bolesti u Srbiji godišnje oboli više od 40.000 osoba i da rak odnosi više od 20.000 ljudskih života, saopštio je Belgrade Waterfront.

Upravo kako bi se u javnosti povećala svest o važnosti brige o zdravlju, na medija fasadi Kule Beograd, najviše zgrade u Srbiji i regionu, putem specijalno osmišljene animacije u čijem središtu se nalazila simbolična ljubičasta mašnica, poručeno je: ”Rana prevencija i rano otkrivanje spasavaju život! Čuvaj se i voli sebe zbog svih koji te vole”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: