Podeli vest

Nastavnica koja je teško ranjena u masakru u OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, podnela je Višem sudu u Beogradu tužbu protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja dečaka koji je počinio taj zločin, rečeno je Tanjugu u tom sudu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Nastavnica istorije Tatjana S. podnela je tužbu protiv Kecmanovića za naknadu nematerijalne štete usled pretrpljenog fizičkog bola, straha, umanjenja životne aktivnosti i naruženost.


Iz suda navode da je tužba protiv bračnog para Kecmanović podneta, jer oni ne odgovaraju za zločin koji je on počinio, ali odgovaraju za štetu koje uzrokuje njihovo maloletno dete usled lošeg vaspitanja, rđavog primera ili porodičnih navika koje su mu roditelji dali.


Ovo je treća tužba u parničnom postupku protiv roditelja maloletnog K. K, koji je 3. maja prošle godine u OŠ “Vladislav Ribnikar” ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.
Prvu su podneli članovi porodice jedne devojčice koja je poginula tog dana, a drugu 27 članova porodica ubijenih.


Krivični postupak protiv roditelja, instruktora i vlasnika streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletnik vežbao pucanje, počelo je u ponedeljak i tada je odlučeno da ono bude zatvoreno za javnost.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ