Podeli vest


Pripadnici varaždinske policije upali su u ponedeljak u Građevinsku škole u Varaždinu i na razgovor izveli trojicu dečaka starosti između 16 i 18 godina, zbog sumnje da konzumiraju narkotike tokom nastave, što se ispostavilo tačnim.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

škola
Foto: Pixabay

U saopštenju varaždinske policije se navodi da je 18-godišnjak policijskim službenicima dobrovoljno predao PVC vrećicu s belom praškasto-gumenastom materijom nalik na amfetamin mase 1,4 grama, jednu belu gumenastu materiju nalik na amfetamin mase 6,7 grama, jednu digitalnu preciznu vagu i mobilni telefon, što mu je i oduzeto.

“Ovo je prvi put da nam se ovako nešto dogodilo. Školom su počele kružiti glasine o tome šta ovaj trojac radi, na šta smo brzo reagovali. Zatečeni smo. Nadam se da je ovo prvi i zadnji put da nam se ovakvo nešto dogodilo, a o tome šta će se dalje događati s trojicom učenika, policijska je procedura. Nadam se da će ovo biti dobra pouka drugima”, izjavila je za zagrebački Jutarnji list direktorka škole Vesna Vrček.

Razgovor pripadnika policije sa osumnjičenim dečacima obavljen je, navodi se, u prisustvu njihovih roditelja, koji su u školu došli sa advokatima.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

podnaslov

Autor : Bilten.rs , Izvor :


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: