Podeli vest

Kada je Venera retrogradna, njeni uticaji se mogu osetiti na emotivnom i međuljudskom nivou, posebno u vezi, ljubavi i finansijama.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Godišnji horoskop
Foto: Shutterstock

Svima je jesano da je Venera baš ona koja lomi srca i ta šansa će postojati sve do 3. septembra kada ova planeta završava retrogradno kretanje. Neki će morati da čuvaju srce, neki novčanik.

Evo kako retrogradna Venera može uticati na svaki od znakova Zodijaka:

Ovan

Retrogradna Venera može izazvati nesigurnost u vašim emotivnim odnosima. Moguće je da se suočite s nerešenim pitanjima iz prošlosti ili da vam se neki stari ljubavni problemi ponovo pojave.

Bik

Ovaj period može doneti nesigurnost u finansijskom području. Preispitivanje vrednosti i prioriteta u vezi novca i materijalnih stvari može biti u fokusu.

Blizanci

Retrogradna Venera može izazvati komunikacione nesporazume u vezi. Važno je da pažljivo birate reči kako biste izbegli nesporazume sa partnerom ili bliskim osobama.

Rak

Emotivna prošlost može isplivati na površinu, što može dovesti do introspekcije i potrebe za ozdravljenjem emotivnih rana.

Lav

Retrogradna Venera kod može doneti izazove u ljubavnom životu. Možda ćete se suočiti sa nesigurnošću ili potrebom za više pažnje i ljubavi.

Devica

Ovaj period može doneti preispitivanje vašeg odnosa prema radu i zdravlju. Važno je da ne donosite impulsivne odluke, posebno u vezi sa poslom.

Vaga

Retrogradna Venera može uticati na vaše bliske odnose, uključujući romantične veze i prijateljstva. Moguće su nesuglasice i potreba za ravnotežom u odnosima.

Škorpija

Finansijska pitanja mogu biti u fokusu tokom retrogradne Venere. Možda ćete se suočiti sa pitanjima iz prošlosti koja zahtevaju pažljivo rešavanje.

Strelac

Retrogradna Venera može doneti nesigurnost u vaše lične vrednosti i samopouzdanje. Važno je da radite na sopstvenoj vrednosti i samopoštovanju.

Jarac

Ovaj period može doneti preispitivanje vaših ciljeva i ambicija. Možda ćete se suočiti sa pitanjima koja se tiču vašeg društvenog statusa i poslovnog uspeha.

Vodolija

Retrogradna Venera može doneti izazove u prijateljstvima i grupnim aktivnostima. Možda ćete se osećati distancirano od nekih osoba u vašem životu.

Ribe

Emotivni odnosi i spiritualni aspekti života mogu biti u fokusu tokom retrogradne Venere. Važno je da se posvetite svom unutrašnjem razvoju i ličnom rastu.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: