Podeli vest

Modna manifestacija 51. “Loreal Beogradska nedelja mode” (L’Oreal Belgrade Fashion Week) sinoć je svečano zatvorena revijom “Martini Vesto baj Boško Jakovljević”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ MILOŠ MILIVOJEVIĆ/

Revijom pred brojnim zvanicama iz javnog, modnog i kulturnog života, održanom u posebnom, prostranom BFW šatoru pored šoping centra Ušće, Jakovljević je obeležio 15. godina od svoje prve kolekcije muške mode. Jakovljevićevi muški i ženski modeli pozdravljeni su toplim aplauzima dok su ih manekeni i manekenke predstavljali na pisti, a kao posebni gosti revije nastupili su sa po jednom pesmom pop pevači Zejna, Džipsi i Princ od Vranje.

Na kraju revije Jakovljević se sa svim učesnicima poklonio publici zasluživši dug i buran aplauz.

“Taj jubilej, 15 godina, nije mala stvar. Ovde ulice menjanju imena na svake dve godine, da ne pričamo o imenu zemlje. Svako ko izdrži da radi 15 godina nije baš mala stvar”, rekao je Jakovljević Tanjugu. Vlasnik modnog studija Klik Nenad Radujević je rekao Tanjugu da su nedavni tragični događaji pomerili programe “Beogradske nedelje mode”, i da je važno je da su ipak održali projekat zato što su želeli da promovišu prave vrednosti.

“Želeli smo da omogućimo pre svega autorskim dizajnerima da predstave svoju modu, sa visokim umetničkim vrednostima. Važno je da se u ovim trenucima pokažu prave vrednosti i treba ih sve više isticati u društvu na pravi način”, naglasio je Radujević.

Prema njegovim rečima, program manifestacije je bio atraktivan, iako su neki programi morali biti otkazani ili odloženi, a početak 8. maja je obeležila revija posvećena njihovoj tradicionalnoj nagradi Boris Nikolić za savremeni modni izraz.

“Zanimljiva je bila tribjut revija Vivijen Vestvud, imali smo sjajnu reviju studenata sa raznim temama. Kruna je večerašnja revija”, istakao je Radujević.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: