Podeli vest

Popularni australijski muzičar Nik Kejv održaće koncert se 18. juna u Beogradu u okviru programa festivala Belgrade River Fest, najavili su organizatori.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pixabay

Kejv će na platou Geozavoda u Beogradu premijerno u Evropi izvesti svoj koncert “Solo Show” samo uz podršku muzičara Kolina Grinvuda, basiste grupe Radiohead.

Publika Belgrade River Festa imaće priliku da doživi izvanredno muzičko iskustvo u kome već intrigantne i zanimljive Kejvove pesme dobijaju novu dimenzije.

Nik Kejv je sinonim za izvanrednost: sa svojim izuzetnim glasom, emotivnim tekstovima i nezaboravnim nastupima, on publiku vodi na putovanje kroz različite emocije, od tuge do radosti, od melanholije do ekstaze.

Ovaj koncert biće poseban jer se na njemu muzika Nika Kejva doživljava na potpuno nov način, bliži i intimniji nego ikada pre.

Prisutni će imati privilegiju da uživo čuju hitove poput “Into My Arms”, “Red Right Hand”, “The Ship Song” i mnoge druge pesme iz njegove bogate diskografije, ali i da osete duhovnu snagu i emotivnu dubinu koju donosi svaki ton muzike Nika Kejva.

Ulaznice za koncert Nik Kejva na Belgrade River Festu, u okviru svetske turneje “Solo Show”, dostupe su od ovog trenutka online na Efinity.rs i na svim Efinity prodajnim mestima.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ