Podeli vest

Iako se bliži 80. godini, veliki glumac, producent i reditelj ne misli da se penzioniše, već kao pravi radoholik uživa u svakom novom projektu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

film
Foto: Shutterstock

Američki glumac i jedan od najvećih umetnika svih vremena Robert De Niro tumači glavnu ulogu u najnovijem filmu “Divlje spasenje” (Savage Salvation) čija je premijera zakazana za 2. decembar u Americi, navodi sajt “IMDB”.

Iako se bliži 80. godini, veliki glumac, producent i reditelj ne misli da se penzioniše, već kao pravi radoholik uživa u svakom novom projektu, kakav je i ovaj najnoviji triler reditelja Randala Emeta, u kome glumi pored Džona Malkoviča, a igraju još Džek Hjuston i Vila Ficdžerald.

Radnja ilustruje osvetnički put bivšeg ovisnika o narkoticima (Džek Hjuston) koji se sveti dilerima droge koji su odgovorni za smrt njegove verenice.

U tom krstaškom pohodu, lokalni šerif u tumačenju Roberta De Nira, želi da poštuje zakon i spreči dalje nasilje i masakr, iako je i sam svestan koji su sve negativci u igri kojima treba stati na put.

Dvostruki Oskarovac, gromada od glumačke neprolazne veličine, ovim filmom se ne zaustavlja, već neprekidno ide u nove izazove.

U svetskim i domaćim bioskopima De Niro je prisutan sa filmom “Amsterdam” Dejvida O. Rasela, uz Margot Robi i Kristijana Bejla, a trenutno prema filmografiji na popularnom sajtu “IMDB” stoji zabeleženo da će glumac igrati još u čak sedam filmova i u jednoj seriji. Naravno, svi projekti će se pojaviti tokom 2023. i 2024. godine.

Tako je De Niro završio snimanje dugo najavljivanog filma “The Killers of the Flower Moon” prema istoimenom romanu Dejvida Grena, u režiji kultnog autora Martina Skorsezea, koji potpisuje i scenario kao adaptaciju te knjige, sa Elijom Rotom.

Skorseze i De Niro su bili nerazdvojni tandem koji je svetu podario nezaboravne filmove za sva vremena (“Taksista”, “Razjareni bik”, “Ulice nasilja”, “Rt straha”, “Kazino”, “Kralj komedije”), i nakon 20 godina pauze ponovo su se skoro sjedinili za gangstrersku sagu “Irac” (Irishman 2019).

U najnovijem filmu koji će izaći tokom 2023, sa De Nirom igra i Leonardo Di Kaprio, takođe omiljeni glumac Martina Skorsezea, kao i drugi glumci – Džon Litgou, Džesi Plemons, Brendan Frejzer.

Robert De Niro tumači jednu od glavnih uloga prvi put u argentinskoj mini seriji “Nada”, a svetska publika će najvrednijeg vremešnog glumca gledati i u porodičnoj drami “About My Father”, u priči povratnika sa robije zbog ubistva – “After Exile”, ili u sudbini američkih ratnih veterana “Tin Soldier” sa Džejmijem Foksom i Skotom Istvudom.

Takođe, neumorni De Niro paraleno snima više naslova – “Nedolično ponašanje” u režiji glumca Tonija Goldvina, o svetu stand ap komedije, gde su mu partnerke Vera Farmiga i Vupi Goldberg, kao i gangstersku – krimi priču “Wise Guys” reditelja Berija Levinsona, sa kojim je antologijski glumac već sarađivao do sada tri puta (“Sleepers”, “Wag the Dog”, “What Just Happened?”).


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: