Podeli vest

Britanski pevač Robi Villijams priznao da ima poremećaj koji prouzrokuje zaokupljenost umišljenim manama njegovog telesnog izgleda. On je govorio o aktuelnoj borbi protiv telesne dismorfije nakon kozmetičkih zahvata, preneo je Dejli mejl.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/AP Photo/Daniel Cole

Bivša zvezda grupe “Take That” osvrnula se na gubitak težine nakon što su fanovi primetili njegovu mršavu građu u video-snimku koji je ranije ove godine objavila njegova supruga Ajda Fild.

Vilijams je na Instagramu objavio i crtež na kojem su prikazana dva lika od kojih jedan govori da je to “otišlo je predaleko”, a drugi – “blagoslovljen bio”. Na slici je takođe napisao i da mu je “idealna ciljana težina” ona kada su ljudi zabrinuti za njega.

“Dakle, ako bi se pojavio duh i rekao da tvoja supermoć može biti da letiš ili da jedeš šta želiš i ostaneš na željenoj težini, ja bih izabrao drugu opciju”, rekao je poznati Britanac.

Napomenuo je da bi mogao da napiše knjigu o tome koliko “mrzi sebe kada je u pitanju telo”. “To je čista mržnja prema sebi, ružnoća toga što se osećam ružno”, kaže pevač. Naveo je i da zbog telesne dismorfije ponekad pomisli da ima više od 40 kilograma viška i dodao da njegov um u tom smislu vidi samo katastrofu.

“Trenutno sam mršav, ali mi um govori: ‘Sjajno, Rob. Uspeo si da smršaš, a sada si star. Čestitam, aplauz'”, napisao je.

Dodao je da se s ovim poremećajem bori čitav život i da on nikada neće nestati. Nedavno je otkrio da je išao na nekoliko estetskih tretmana. “Uradio sam nekoliko stvari – ubrzigao botoks, stavio filere i operisao vilicu. Izgledao sam očajno”, naveo je Vilijams i rekao da je to bilo pre otprilike pet godina i da otada ništa nije radio na sebi.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: