Podeli vest

Radio televizija Srbije (RTS) saopštila je danas da najavljenu seriju “Sablja” neće emitovati kada je najavljeno sledećeg vikenda, već u nekom “novom terminu koji će biti naknadno objavljen”.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

rts
Foto: Shutterstock

RTS je naveo da je politički triler o atentatu na srpskog premijera Zorana Đinđića, posle prvih najava, izazvao veliko interesovanje evropskih televizijskih kuća, kao i najvećih svetskih filmskih distributera.

“Uz zainteresovanost evropskih Javnih servisa za emitovanje serije – stigao je još jedan poziv koji sanjaju filmski autori širom sveta. Jedan od najprestižnijih festivala filmskih i serijskih sadržaja razmatra mogućnost da “Sablju” i priču koja je te 2003. godine potresla Srbiju, ali i čitavu svetsku javnost, uvrsti u svoj program”, saopštio je RTS.

Serija je trebalo da bude emitovana od subote 24. februara, svakog vikenda, a kroz osam epizoda istražuje događaje o ubistvu premijera Zorana Đinđića i ulozi zemunskog klana i JSO u ovom atentatu.

Istovremeno, serija prati likove premijera, političara, kriminalaca, pripadnika paravojnih jedinica ali i fiktivne likove.

“Poštujući pravila evropske i svetske filmske industrije, a u cilju promocije domaće kinematografije u svetu, serija ‘Sablja’ će na RTS-u biće emitovana u novom terminu o čemu ćemo blagovremeno obavestiti gledaoce”, naveo je RTS u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ