Snage su takođe uništile skladište oružja u okrugu Konstantinovka i nanele štetu ljudstvu i opremi ukrajinske vojske u 25 različitih okruga, izjavio je Konašenkov.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

avion
Foto: Pixabay

Ruske snage PVO u protekla 24 sata oborile su dva ukrajinska borbena aviona MiG-29 i jedan Su-25 u Nikolajevskoj oblasti, kao i helikoptere Mi-8 i Mi-24 u blizini Velike Novosjolke i Severska, izjavio je danas portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

„U protekla 24 sata ruske snage oborile su tri ukrajinska borbena aviona – dve letelice MiG-29 u okolini Novopavlovskog i Vladimirodskog okruga Donjecka, kao i jednu Su-25 iznad teritorije Severska“, saopštio je Konašenkov, prenosi TAS S.

Vazdušno-kosmičke snage Rusije izvele su udare naprednim oružjem na četiri ukrajinska komandna mesta i komunikaciona čvora u poslednja 24 sata, dodao je Konašenkov.

„Snage su takođe uništile skladište oružja u okrugu Konstantinovka i nanele štetu ljudstvu i opremi ukrajinske vojske u 25 različitih okruga“, izjavio je on, prenosi ruska agencija.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: