Podeli vest

Glumica Kim Katral pojaviće se u nastavku serije Seks i grad – “And Just Like That”. Prema pisanju Gardijana, ona će se u ulozi Samante pojaviti u jednoj sceni koju je snimila bez prisustva ostatka glumačke ekipe.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

film
Foto: Shutterstock

U toj sceni, Katral će razgovarati telefonom sa Sarom Džesikom Parker (Keri Bredšo).

Dodaje se da je Kim Katral obukla kostimografkinja Patriša FIld koja nije bila deo prve sezone nastavka serije. Nakon šest sezona popularne serije Seks i grad i dva dugometražna filma, Katral je odbila da se pojavi u trećem filmu čije je snimanje kasnije otkazano. “Velika je mudrost znati kada je dosta”, rekla je Katral za Varajeti prošle godine i dodala da nije želela da kompromituje ono što serija predstavlja za nju.

Ona je ranije govorila o tenzijama između nje i Sare Džesike Parker.

“Mislim da je mogla da bude pristojnija. Ne znam u čemu je njen problem”, rekla je Katral 2017. godine u emisiji Pirsa Morgana.

Kada je objavljeno da će se snimati nastavak serije Seks i grad, Sara Džesika Parker je izjavila da od Katral nije traženo da učestvuje u snimanju jer im je jasno stavila do znanja da je to ne zanima.

Međutim, Katral će se ipak pojaviti u drugoj sezoni nastavka koji bi trebalo da počne sa emitovanjem početkom ovog meseca.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: