Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će “Beogradski dani porodice” biti održani 17. i 18. juna.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić
FOTO TANJUG/ BEOINFO/ SEKRETARIJAT ZA INFORMISANJE GRADA BEOGRADA/ARHIVA

Šapić je podsetio da je manifestacija trebalo da se održi proteklog vikenda, ali da je odložena zbog tragičnih dešavanja u Srbiji.

On je istakao da je porodica nukleus svega i da od porodice sve kreće, kao i da, kako je rekao, na porodicu nikada ne smemo da zaboravimo i moramo da je čuvamo i negujemo.

“Zbog toga će ‘Beogradski dani porodice’ biti najznačajnija manifestacija koja će se dogoditi u ovoj godini u našem gradu i koju smo proglasili manifestacijom od posebnog značaja za naš grad. Pozivam sve ljude da 17. i 18. juna izađu na beogradske ulice, koje ćemo namenski tog vikenda zatvoriti, gde ćemo organizovati pregršt kulturnog, sportskog, zabavnog i svakog drugog sadržaja”, rekao je Šapić.

Gradonačelnik kaže da će dati priliku Beograđanima da u što većem broju broju dođu sa svojim porodicama, sa svojom decom i najbližima, da provedu lepo, korisno i zabavno vreme sa svojim sugrađanima, te da svi zajedno pokažu “da su porodične vrednosti ono čega se nikada srpsko društvo, naš narod i svi naši građani neće odreći”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: