Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je večeras da ga je iznenadila reakcija lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, jer je on, kako je rekao, poznat da voli da komunicira ili preko čauša ili sms-om ili na daljinu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ARHIVA

Šapić je u izjavi za Tanjug tako reagovao na odgovor Đilasa na ranije Šapićeve kritike i dodao da Đilas “voli da izmišlja” i da ga niko ne bi pitao šta je kao gradonačelnik uradio kako bi se poboljšala bezbednost dece u školama i ljudi na ulicama ili koliko će novoizgrađenih škola sutra, prvog septembra, otvoriti.

“U prvom momentu me je iznenadilo da mi je Đilas bilo šta odgovorio, pošto sam ga već nekoliko puta do sada pozivao da ne šalje svoje čauše da me javno napadaju, jer je to kukavički, već ako ima problem, da dođe lepo i suoči se sa mnom javno na sve teme. Onda mi se sve razjasnilo kad sam shvatio da se nalazi na propisanoj udaljenosti, na Filipinima, i da mu je to dalo njegovu već odavno ‘čuvenu hrabrost’ kojom voli često svuda da se hvali”, rekao je Šapić.

On je dodao da Đilas očito nije dobro čuo ono što je danas govorio, već nastavlja da priča “svoju praznu priču”. Istovremeno, Šapić je pozvao Đilasa da izađe na prve sledeće izbore, stavi svoje ime na prvo mesto liste, da prestane “da se sakriva”, kako bi se rešila dilema ko ima većinu, a ko manjinu i ko će koliko glasova da osvoji i ko će sa kim da pravi većinu.

“Inače mi je drago, što svim srcem bodriš naše košarkaše u Manili na SP i što za to imaš vremena, dok istovremeno ‘javno brineš’ o bezbednosti dece po srpskim školama i prozivaš mene, gde sam bio nakon masakra u Ribnikaru i Mladenovcu i šta sam po tom pitanju uradio. Dragane Đilasu, bio sam tamo gde je bilo najteže otići, samo što o tome nisam javno govorio. Bio sam tamo gde ti i tvoji beščasnici niste ni pomislili da odete, dok ste zloupotrebljavali jednu od najvećih tragedija u našoj istoriji. Dragane Đilasu, i ako te već toliko interesuje gde sam bio i šta sam uradio, idi pa pitaj nesrećne roditelje sve tragično stradale dece, gde sam bio, kad me već vučeš za jezik, besramniče jedan”, rekao je Šapić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: