Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da će svi nelegalni objekti biti uklonjeni sa Savskog keja.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ BEOINFO/ARHIVA

On je odgovarajući na pitanje medija kada planira da reši problem na Savskom nasipu i keju – pitanje nelegalnih objekata, što je bilo i jedno od njegovih predizbornih obećanja, rekao da će uskoro krenuti uklanjanje i da će svoje obećanje ispuniti.

“Vrlo brzo ćemo krenuti tamo da uklanjamo te splavove. Ima ih 75 koji nisu izlicitarali buduće mesto. Da, bilo je jedno od mojih obećanja i jedini sam koji je ušao u proces rešavanja tog problema. Mi smo decembra prošle godine izlicitirali 28 novih lokacija, ali ne možemo da krenemo da dovedemo legalne priključke za struju i vodu za one koji su platili to licitirano mesto, jer su se oni koji su tu nelegalno, bunili i blokirali radove”, rekao je on.

Istakao je da je doneto 110 izvršnih rešenja o uklanjanju objekata, bez obzira na žalbe koje su ulagali vlasnici splavova.

“Čekamo admistrativne stvari, ali vrlo brzo će doći na red kada će ti splalovi da se uklone. Da uredimo i rešimo prvo pitanje Savskog šetalista, a kada rešimo to pitanje, rešićemo pitanje Savskog nasipa”, dodao je on.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: