Podeli vest

“Neću dozvoliti da bilo kakve grupe unutar stranke, koalicije, službi ili preduzeća, zarad svoje lične koristi ugrožavaju zvaničnu politiku, koja će biti postavljena tako da jednako zadovolji potrebe svih Beograđana”, rekao je Šapić

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić
FOTO TANJUG/ INFORMATIVNA SLUZBA SNS

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve”, Aleksandar Šapić poručio je danas da, ukoliko dođe na čelo glavnog grada, neće postojati više različitih politika u okviru Gradske uprave, što je neretko bio slučaj u ranijim sazivima, već će postojati samo jedna politika, koja će štititi i boriti se jednako za sve Beograđane.

“Obavezaću se pred Beograđanima da ću prekinuti praksu koja je postojala u mnogim prethodnim vlastima, da se u okviru Uprave grada stvaraju različite politike, koje sprovode pojedinci, u svoje ili u ime određenih interesnih grupa. Postojaće samo jedna politika, koja će biti kreirana u Skupštini grada Beograda”, rekao je Šapić, a navedeno u saopštenju SNS.

Ta politika, dodao je, biće transparentna, a sprovodiće je, ravnomerno, svi gradski funkcioneri.

“Neću dozvoliti da bilo kakve grupe unutar stranke, koalicije, službi ili preduzeća, zarad svoje lične koristi ugrožavaju zvaničnu politiku, koja će biti postavljena tako da jednako zadovolji potrebe svih Beograđana”, rekao je Šapić.

On je istakao da je spreman da preuzme potpunu odgovornost za donošnje ključnih odluka u Beogradu, ali, takođe, i na sprovođenje nekih nepopularnih mera.

“One podrazumevaju momentalna smenjivanja svih onih koji ne budu razumeli da je interes Beograđana iznad svega i da međusobni odnosi ili potrebe rukovodilaca ne smeju biti ispred interesa naroda koje predstavljaju”, rekao je Šapić.

Naveo je da je svestan da će ovakvim pristupom stvoriti protivnike, kako unutar organizacije kojoj pripada, tako i među različitim interesnim grupama, ali i naglasio da neće odstupiti ni po koju cenu, te da borba za zaštitu interesa Beograđana mora da bude beskompromisna.

“Znam da je ovo još jedna bitka koju je pitanje da li ću uspeti da dobijem, ali sam svestan da, ako mi Beograđani budu ukazali poverenje, ne smem da ih razočaram. U tu bitku moram da uđem, po cenu svoje pozicije i dalje političke karijere”, zaključio je Šapić.


bilten logo
RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI: