Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da sve povlašćene kategorije u sistemu javnog gradskog prevoza ostaju u istom statusu u kojem su bile, samo su i one dobile višestruka pojeftinjenja svojih karata za prevoz u odnosu na prethodni period i mesečna karta za sve povlašćene kategorije iznosi 1.000 dinara.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šapić
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ARHIVA

“Sve što sam ranije govorio nije se promenilo, ali vidim da u ova dva dana dolazi do plasiranja lažnih informacija, pa bih zato da ponovim još jednom i da pojasnim – svih 13 povlašćenih kategorija koje su plaćale prevoz po povlašćenoj ceni u starom sistemu ostaju i u novom sistemu naplate karata javnog prevoza u Beogradu ‘Beograd plus'”, precizirao je Šapić, a saopštilo gradski Sekretarijat za informisanje.

On je naveo da je u starom sistemu raspon cene povlašćenih mesečnih karata bio od 1.100 dinara do 2.500 dinara.

“Po novom cenovniku javnog prevoza svih 13 kategorija koje su ostale iste, pod istim uslovima dokazuju da pripadaju određenoj kategoriji i cena za sve kategorije linearno je spuštena na 1.000 dinara. Dakle, mesečna karta za sve povlašćene kategorije iznosi 1.000 dinara”, istakao je Šapić.

On je objasnio i da je potrebno da povlašćena lica da bi kupila kartu, odu do jedne od 10 poslovnica za prodaju karata i da sa istim dokumentima kao i ranije dokažu svoj status i zatim kupe mesečnu kartu od 1.000 dinara.

“Pored mesečne karte, novina je da povlašćena lica na isti način u poslovnicama mogu da kupe i godišnju kartu koja za 12 meseci iznosi 11.000 dinara”, navodi Šapić u saopštenju.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ