Podeli vest

Predsednik privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas da nije među onima iz Srpske napredne stranke koji vrše pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se formira većina u Beogradu.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ARHIVA

Šapić je odgovarajući na pitanje novinara tokom obilaska rekonstrukcije Trga Nikole Pašića rekao da će odluku doneti do 3. marta koji je, prema njegovim rečima, zakonski datum za formiranje gradske vlasti.

Najavio je takođe da će sve dodatne informacije u vezi sa formiranjem vlasti u Beogradu dati sutra na konferenciji za novinare ispred Starog dvora u 09.45 časova uoči nastavka konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda koja je zakazana za 10 časova.

Šapić je ranije, pred početak konstitutivne sednice Skupštine grada Beograda koja je bila zakazana za 19. februar, izjavio da će se, ukoliko u narednih deset dana ne dođe do jedinstvenog stava na izbornoj listi “Alaksandar Jerković – Mi glas iz naroda” ići na nove izbore.

“Ukoliko za ovih desetak dana ne dođe do jedinstvenog stava izborne liste ‘Aleksandar Jerković – Mi glas iz naroda’, da idemo na nove izbore, baš zbog toga što mislimo da je Beograd neophodna i legalna i legitimna i stabilna vlast koja će da podrži sve izazove pred kojima se Srbija bude našla”, poručio je Šapić tada.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ