Podeli vest

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić prisustvovao je danas obeležavanju školske slave Sveti Sava u Osnovnoj školi “Momčilo Živojinović” u Mladenovcu i poručio da se na taj način pokazuje poštovanje za sve što prosvetni radnici rade.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ BEOINFO

“Odlučio sam se da dođemo ovde i da zajedno sa kolektivom, nastavnicima, profesorima, direktorom i predsednikom opštine, na taj način obeležimo i pokažemo poštovanje, pre svega za sve ono što rade ti ljudi sa našom decom i odgovornost koju nose prosvetni radnici”, rekao je Šapić.


Svečanosti su prisustvovali predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić, direktor škole Miljan Novović, predstavnici Srpske pravoslavne crkve i dečiji hor koji je pevao “Uskliknimo s ljubavlju”, himnu Svetom Savi.


Predsednik Privremenog organa Grada Beograda obišao je i radove na rekonstrukciji Gimnazije “Mladenovac”, gde Grad Beograd učestvuje sa 40 procenata, zajedno sa ministarstvom za javna ulaganja.
“Velika je rekonstrukcija u pitanju, velika je škola u pitanju. Evo, sad sam razgovarao sa direktorom i svaka čast mu čast na tome što je podigao skoro za trećinu broj učenika i otvorio novo odeljenje. Ova škola ima veliku važnost i za Mladenovac i za okolinu”, naveo je Šapić.


Šapić je rekao da očekuje da će radovi biti gotovi do kraja sledeće kalendarske godine i da će više od šest stotina učenika moći da je koriste u punom kapacitetu.
“Bilo je nekih problema sa projektom školske sale, ali će on biti naknadno rađen. Krenulo se već sa radovima samog objekta i koliko vidim, oni teku nekim svojim dinamikom, pa ćemo ispratiti to kasnije i stvarno im želim da, kad se vrate ovde, s punim kapacitetima koriste ovaj velelepan i važan objekat”, zaključio je Šapić.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ