Podeli vest

Od glave do pete: Ove godine razigrani, romantični trend preuzima modnu scenu. Mašne su jedan od najpopularnijih dodataka 2024.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Pexels

2024. mašna će biti vezana oko svega: bilo na cipelama, u kosi, na odeći ili kao nakit. Trend dodataka pojavio se već prošle godine, a sada će ovaj romantični, razigrani stil dostići svoj modni vrhunac u narednih dvanaest meseci. Bez obzira da li veliki, mali, jedan ili više – glavno je da imate mašnu!

Mašne u kosi

Slatke privlačnosti: mašne za kosu mogu se integrisati u širok spektar frizura. Mala ili velika mašna na punđi popušta strogu i elegantnu frizuru i stvara ženstveni izgled. Napola spuštena frizura, koja je popularna poslednjih godina, takođe izgleda razigrano i devojački sa integrisanom mašnom u zavezanoj kosi. A konjski rep ukrašen mašnom je takođe savršena svakodnevna frizura.

Mašne na cipeli

Mašne ne samo da izgledaju dobro u kosi, već i na stopalima: cipele ukrašene malim i velikim mašnama su ove godine apsolutni must have na polici za cipele. Za elegantne, šik prilike, isprobajte štikle ili balerinke sa mašnom na prstima. Ako ne želite da dodatno ulažete u cipele sa integrisanom mašnom, možete kombinovati patike i čvrste čizme sa odgovarajućim čarapama ukrašenim mašnama.

Mašne na odeći

Mogućnosti ugradnje mašnica u odevnu kombinaciju su raznovrsne kao i sama moda. Mašne se mogu nositi kao kopče na haljinama sa zamotavanjem, kao aplikacija na majicama, čarapama preko kolena ili u obliku vanvremenske, klasične mačkice. mašna bluza. Nema ograničenja vašoj spremnosti da eksperimentišete. Za svaki modni ukus postoji odgovarajući luk.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: