Podeli vest

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste “Aleksandar Vučić – Beograd sutra”, saopštio je da je ova lista ostvarila pobedu u Beogradu i dodao da je potrebno da se nastavi dalje sa radom, jer su naredne četiri godine ključne za razvoj grada.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Lista “Aleksandar Vučić – Beograd sutra” osvojila je u Beogradu 64 mandata, a Šapić je dodao da očekuje da će uskoro biti formirana Skupština grada Beograda, kako grad ne bi više bio u privremenom funkcionisanju.

“Na 81,5 odsto obrađenog uzorka, lista ‘Aleksandar Vučić – Beograd sutra’ 53 procenta – 64 mandata, ‘Kreni promeni’ 16,8 posto – 20 mandata, ‘Biramo Beograd’ 12,12 posto – 14 mandata, Nestorović 8,3 posto i 10 mandata i Ruska stranka dva mandata”, naveo je sinoć Šapić.

On je dodao da je na osnovu 85,71 obrađenog uzorka na opštini Vračar, Aleksandar Vučić – Vračar sutra 79,5 odsto, a koalicija Biramo Beograd, Bogdan Marinković 20 odsto.

I Vračar, na 80 odsto obrađenih, 39 odsto Aleksandar Vučić – Vračar sutra, 42 odsto Biramo Vračar, Miloš Pavlović.

“Ima dosta lista koje su sad prošle na Vračaru, Vračar Vračarcima, društvo za očuvanje Vračara, 4,76 odsto, Zeleni pokret Vračar za čistiji, zeleni i srećniji Vračar, 4,19 odsto. Narodna lista ključ za pobjedu Vračar 3,33 odsto, Saša Radulović 3,16. To su još dve koje imaju objektivne šanse da prođu. Tako da, kako mi se sad čini, na Vračaru postoji najveća verovatnoća da uđe šest lista, što mislim da nema skoro ni na jednoj opštini”, rekao je Šapić.

On je dodao da je na opštini Stari grad obrađen 71 procenat glasova.

” Aleksandar Vučić- Stari grad sutra 35,05 odsto, Čuvari Starog grada, Marko Bastać 17 odsto, Za Zeleni, Stari grad 3,16 odsto, Ključ za pobedu, Stari grad, Narodna 3,40 odsto”, rekao je Šapić.

Sopot je obrađen 85 odsto, a lista Aleksandar Vučić- Sopot sutra” osvojila je 68 odsto i Zajedno za naš Sopot 28,42 odsto.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

uefa

UEFA: Kazna za HNS 28 000 Eura

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) kaznila je danas Fudbalski savez Hrvatske sa ukupno 28.000 evra zbog incidenata navijača na…