Podeli vest

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić najstrože je osudio napad na pripadnicu Komunalne milicije u Mirijevu i napad na vozača autobusa u Sremčici.

Autor : Bilten.rs , Izvor :

ŠAPIĆ
FOTO TANJUG/ BEOINFO/ SLUŽBA ZA INFORMISANJE GRADA BEOGRADA/ARHIVA

“Očekujem da će policija i tužilaštvo reagovati povodom napada na službeno lice, komunalnu milicajku koja je noćas bila na dužnosti i obavljala svoj posao, kao i da će počinioca najstrože kazniti.

Smatram da strogo treba kazniti i odgovorne za noćašnji napad na vozača autobusa 511 u Sremčici, kojim se ugrožava kako njegova, tako i bezbednost svih putnika na pomenutoj liniji”, rekao je Šapić.

Komunalna milicajka je napadnuta i povređena noćas u Beogradu, a napad se desio u naselju Mirijevo, u Ulici 16. oktobra, kada je pokušala da razdvoji dvojicu koji su se svađali u saobraćaju, saopštio je Beoinfo.

“Jedan od njih, koji joj je naneo povrede, priveden je u policijsku stanicu gde je analizom konstatovano da ima 2,2 promila alkohola u krvi. Milicajka je prevezena u Urgentni centar gde je zbrinuta, a od posledice jakog udarca zadobila je hematom u predelu glave i vrata”, navodi se u saopštenju.

Kako navode, vozača autobusa na liniji 51, oko dva sata iza ponoći, u Ulici Stevana Filipovića u Sremčici napao je pijani putnik, a počinilac je priveden. Vozač je prevezen u Urgentni centar gde su mu konstatovane lakše telesne povrede


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: