Podeli vest

Kandidati sa liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, Nikola Selaković i Tatjana Macura, posetili su porodicu Đorđević u Obrenovcu, koja se porodično bavi proizvodnjom grnčarije, a Selaković je istakao da je država Srbija danas ekonomski jaka i stabilna i da je u prilici da pomaže porodicama, preduzetnicima.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/ SNS

“Vratili smo život i sigurnost Srbiji. Srbija je danas na dobrom putu i, za razliku od prošlog vremena, 2012. godine, kada je stopa javnog duga bila 79 odsto, danas je ona 51 odsto.

Zato je naša država danas ekonomski jaka i stabilna, i zato država može da pomaže i penzionere, trudnice, majke, decu, porodicu”, rekao je Selaković, saopštili su iz liste “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”.

Tokom posete proizvodnji, kandidati su saznali da je ovo četvrta generacija u porodici koja se bavi ovim zanatom i da radionica postoji 97 godina.

FOTO TANJUG/ SNS


Selaković i Macura su istakli da narod odlučuje kakvu Srbiju želi, te da izbori nisu igra, da država nije igračka, a da je narod jedini koji odlučuje o budućnosti.

Tatjana Macura je navela da podržava listu “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”, jer želi da bude deo tima koji će nastaviti sa realizacijom pozitivnih ideja koje porodice u Srbiji stavljaju na prvo mesto.

“Naša lista kandiduje ideje i viziju za još bolju budućnost Srbije. Za nastavak finansijske podrške porodici, majkama, preduzetnicama, deci, podržite listu ‘Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane'”, rekla je Macura.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: