Podeli vest

Nosilac liste Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj rekao je danas da je svestan da ta partija ne može da osvoji vlast, ali da je kada je bila deo parlamentarne opozicije uvek bila najkompetentnija.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šešelj
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ARHIVA

“Potrebna je ozbiljna, jaka, čvrsta opozicija, kompetentna. A mi smo to bili, uvek kad smo bili opozicija, bili smo najkompetentniji. A ovi koji su nedavno bili opozicija, oni ništa nisu znali”, rekao je Šešelj za Tanjug na pitanje šta očekuje od predstojećih parlamentarnih izbora.

On je dodao je da se nada da je veliki broj građana promenio mišljenje i da na izborima neće odabrati partije koje imaju sličan vokabular kao SRS.

“Sve ostaje da se vidi 17. decembra, sve je neizvesno”, rekao je Šešelj.

Šešelj je dodao da se radikali spremaju za Skupštinske sednice.

“Koja god da je tačka dnevnog reda, mi smo spremni, stručni i kompetentni da se njome bavimo. E, takva je opozicija potrebna Srbiji. Šta god mi uzmemo na tapet, mi to rasturamo argumentima”, rekao je Šešelj.

Šešelj je istakao da je želeo da se povuče sa srpske političke svene da li da mu rukovodstvo stranke to nije dalo.

“Rukovodstvo stranke mi je prosto naredilo da opet budem na čelu liste. Ne mogu ja sad u sukob sa rukovodstvom stranke. Ta stranka ostaje moja stranka do kraja života. A ne moram biti na njenom čelu. Pa evo ni (Aleksandar) Vučić nije na čelu, ali ima ogroman uticaj u toj stranci. Pa, imam i ja uticaj, a oni su smatrali da treba da budem i na čelu liste. Da li je to ispravno ili ne, opet ćemo videti 17. decembra”, rekao je Šešelj.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ

Fudbaleri Nemačke pobedili su u Štutgartu Mađarsku rezultatom 2:0 u meču drugog…