Podgorička srednja škola “Vaso Aligrudić” dobila je noćas, dva i po sata posle ponoći, mejl od nepoznatog pošiljaoca sa pretnjom da će doći pred školu sa tri granate, pištoljem i mitraljezom, potvrdio je direktor Ersan Spahić.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Pexels

“U petak 15. marta 2024. godine doći do bloka škole sa tri granate, pištoljem i mitraljezom”, piše u mejlu, potvrdio je za portal RTCG Ersan Spahić i dodao da su o tome obavešteni Uprave policije i Ministarstvo prosvete.


“Oko 5 i 45 smo ga pročitali, i obavestili nastavnike na zvaničnoj viber grupi, da jave učenicima da neće biti redovne nastave. Kao i da će se nastava odvijati onlajn. Isto tako smo odmah obavestili Upravu policije, kao i Ministarstvo prosvete”, rekao je Spahić.


U mejlu još piše: “Imat ću dovoljno municije da ubijem svakoga. Kada stignem neće biti nikoga spašenog. Ako vidim bilo koga, pucaću. Boriću se do smrti, svaki nastavnik, svaki učenik. Molim Vas, poslušajte moje upozorenje, budite na oprezu i budite spremni. Svima koji ovo čitaju, srećno sutra, neću pokazati apsolutno nikakvu milost”.


Spahić je rekao da je Uprava “obezbedila efikasnost organizacije da učenici ne budu danas u školi”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: