Podeli vest

Lokalna izborna komisija gradske opštine Sopot proglasila je izbornu listu “Zajedno za naš Sopot” grupe građana “Naš Sopot”. Ova izborna lista, na izborima koji se održavaju 2. juna, na glasačkom listiću naći će se pod brojem 3.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Bilten.rs

Foto: Naš Sopot

Nosilac liste “Zajedno za naš Sopot” i kandidat za predsednika GO Sopot je profesor Dragan Milošević.

Dragan Milošević je rođen 13. maja 1978. godine, osnovnu školu završio je u Sopotu, a srednju u Mladenovcu. Na Geografskom fakultetu u Univerziteta u Beogradu diplomirao je 2003. godine, a magistrirao 2006. godine. Autor je više udžbenika geografije i član je radnih grupa ZUOV-a za izradu novih programa nastave i učenja iz geografije za osnovne i srednje škole. Pune dve decenije radi kao profesor geografije u OŠ “Jelica Milovanović” u Sopotu. Otac je dvoje dece.

“Sa ogromnom podrškom koje smo dobili od građana prilikom prikupljanja potpisa otvaramo novo poglavlje u istoriji Sopota. Spremni smo da vratimo otetu opštu i institucije u službu građana”, istakli su predstavnici liste ” Zajedno za naš Sopot” u saopštenju uz poruku da se Sopot, “posle 35 godina, budi iz sna”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: