Podeli vest

Španski trener Toni Đerona nije više selektor seniorske reprezentacije, saopštio je Rukometni savez Srbije (RSS).

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Tanjug/Peter Kneffel/dpa via AP

Kako se navodi, posle prijateljskog sastanka doneta je jednoglasna odluka o sporazumnom raskidu ugovora.
“Posle obavljenog detaljnog sastanka došli smo do zaključka da je u ovom trenutku sporazumni raskid kompromisno rešenje za obe strane posle upravo završenog olimpijskog ciklusa. Zahvalni smo gospodinu Đeroni za sve pozitivno što je uradio za muški srpski rukomet za vreme svog mandata i želimo mu mnogo sreće u budućnosti. Rukometni savez Srbije će ispoštovati sve pravne obaveze definisane ugovorom, čije je trajanje zaključno sa junom mesecom. Dalje odluke u vezi sa muškom seniorskom reprezentacijom biće donete u doglednom vremenskom periodu kako bi se u baraž za Svetsko prvenstvo ušlo spremno”, istakla je predsednica RSS Milena Delić.


Đerona je istakao da se nije lako nositi sa situacijom posle Evropskog prvenstva i još jedne eliminacije u prvoj fazi – bez pobede.
“Nismo ostvarili cilj i razumljivo je da je Rukometnom savezu Srbije potrebna nova energija pred sve što sledi. Zahvalan sam za sve i svakog u prethodnom periodu. Najviše sam zahvalan svojoj porodici za bezrezervnu podršku. Kolege sa kojima sam radio u stručnom štabu su dale sve od sebe i radile neumorno sve ovo vreme. Igračima se posebno zahvaljujem na poverenju, želji i doprinosu koji je uvek bio maksimalan. Hvala i svim ljudima u Srbiji koji su bili uz nas, a novom stručnom štabu želim još veću podršku i najbolje moguće rezultate”.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


RIVELKOM-reklama

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ: