Podeli vest

Poslanički klub “Ivica Dačić – SPS”, koji će imati 23 poslanika imaće i svoj predlog za potpredsednika Skupštine.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

konsultacije
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ARHIVA

 Potpredsednik SPS-a Ðorđe Milićević kaže da će poslanički klub “Ivica Dačić – SPS”, koji će imati 23 poslanika, imati i svoj predlog za potpredsednika Skupštine, ali da o personalnim rešenjima još nisu razgovarali.

Milićević je novinarima u Skupštini rekao da se danas uglavnom razgovara o, kako kaže, konstruktivnim predlozima koje su juče izneli predstavnici SNS-a, a koji imaju i najveći broj poslanika.

“Svaki sastanak koji ima za cilj da dođete do kompromisnog rešenje ne može trajati kratko. Juče smo imali prvu rundu razgovora i okupili sve relevantne činioce, danas se pripremo za prvu konstitutivnu sednicu i razgovore ćemo nastaviti i tokom sutrašnjeg dana. Ne postoje veliki problemi i nesporazumi, suština je da dođemo do kompromisa uz uvažavanje različitosti”, kazao je Milićević.

Naveo je i da će konstitutivna sednica početi u ponedeljak kada će biti obavljeno verifikovanje mandata i polaganje zakletve novih poslanika, a da će se u utorak birati o predsednik, potpredsednici, generalni sekretar, predsednici i članovi radnih tela Skupštine, kao i članovi delegacija.

“Ne možemo da pretpostavimo da li će trajati i u utorak i u sredu ili ćemo uspeti da sve završimo u utorak”, kazao je Milićević.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: