Republički MUP je u saradnji sa Srbija vozom odmah preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci ovog krivičnog dela.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

pruga
Foto: Shutterstock

BG voz koji je iz Ovče išao za Batajnicu, ponovo je kamenovan danas oko 13,30 časova i to na delu pruge Novi Beograd-Zemun, saopšteno je iz Srbija voza.

U saopštenju se navodi da je pregledom voza utvrđeno da je polomljeno staklo na vratima koje putnici koriste pri ulasku i izlasku u voz i da je zbog ovog incidenta otkazan BG voz koji iz Batajnice polazi za Ovču u 14.42 časova, na relaciji Zemun -Ovča, kao i voz iz Ovče u 15.44 časova za Batajnicu, na relaciji Ovča-Pančevački most.

Ističu i da je republički MUP u saradnji sa Srbija vozom odmah preduzeo sve potrebne mere da se pronađu počinioci ovog krivičnog dela.

Iz Srbija voza upozoravaju da kamenovanje vozova predstavlja izuzetnu opasnost po bezbednost svih učesnika u saobraćaju, da na prvom mestu ugrožava bezbednost putnika, sprečava redovno odvijanje železničkog saobraćaja i da se tako nanosi i velika štete železničkoj imovini.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: