Podeli vest

Srpska napredna stranka održala je danas sednicu Glavnog odbora, na kojoj je bilo reči o aktuelnoj političkoj situaciji, položaju Srbije u veoma složenim međunarodnim okolnostima, borbi predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije da se očuvaju mir i stabilnost u zemlji, a posebno da se sačuvaju životi građana i da se dalje utiče na rast njihovog životnog standarda.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

FOTO TANJUG/FOTO SNS

Pored toga, na sednici su izabrani novi članovi Glavnog odbora i članovi Predsedništva, a izabrani su i potpredsednici Glavnog odbora -Ana Brnabić, Nevena Đurić, Irena Vujović, Vladimir Orlić, Siniša Mali, Aleksandar Šapić i Marko Đurić, kome je mandat zamrznut zbog obavljanja javne funkcije.

Takođe, Darko Glišić je reizabran za predsednika Izvršnog odbora, saopštila je Srpska napredna stranka.

Izabrano rukovodstvo i članovi Glavnog odbora izrazili su spremnost za održavanje vanrednih izbora 17. decembra, kako bi Srbija nastavila da se razvija, da se gradi, da radi i da sigurnim korakom nastavi put u budućnost.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

saracin

VUČIĆ SUTRA dočekuje SARACINA

-Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se u petak, 14. juna sa specijalnim izaslanikom Nemačke za Zapadni Balkan Manuelom Zaracinom,…