Podeli vest

Republička izborna komisija proglasila je danas izbornu listu ”Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka” za učešće na predstojećim parlamentarnim izborima 17. decembra.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

šešelj
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/ARHIVARepublička izborna komisija proglasila je danas izbornu listu ”Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka” za učešće na predstojećim parlamentarnim izborima 17. decembra.

Komisija je na današnjoj sednici, 13. po redu, utvrdila da je uz ovu listu, TREĆU koja je proglašena, predato 10.638 pravno valjanih potpisa birača koji podržavaju listu i da su se stekli uslovi da se lista na kojoj je 250 kandidata proglasi.

Srpska radikalna stranka predala je u petak uveče Republičkoj izbornoj komisiji kandidaturu izborne liste ”Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka”.

Nosilac liste je prof. dr Vojislav Šešelj, a listu je, u pratnji stranačkih funkicionera i aktivista, predao zamenik predsednika stranke Aleksandar Šešelj.

On je tada izjavio da se Srpska radikalna stranka nije odrekla svojih programskih načela i da očekuju da posle izbora predstavljaju najsnažniju nacionalnu opciju u Skupštini Republike Srbije.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI:

ZA KOSTIĆA ZAVRŠEN EURO

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić zbog povrede kolena neće igrati u preostalom delu Evropskog prvenstva u Nemačkoj.