Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu prikuplja detaljne obaveštajne podatke o utakmici Partizan- AEK

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

aek
FOTO TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je policiji zahtev za prikupljanje obaveštenja povodom događaja tokom i posle utakmice odigrane 11. avgusta 2022. godine na stadionu Partizana između ekipa FK Partizan i FK AEK iz Larnake, nakon što mu je danas dostavljen izveštaj policije o toj sportskoj manifestaciji.

Naložena je identifikacija muškarca koji je u 44. minutu na istočnoj tribini stadiona nogom udario jednog od pripadnika Žandarmerije i podnošenje krivične prijave protiv njega zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi, navodi se u saopštenju tog tužialaštva.

Takođe je naloženo da se identifikuje fotoreporter kojeg je napao igrač AEK-a N.T, kako bi se izjasnio o razlogu i načinu napada, kao i da li je zadobio neke telesne povrede tom prilikom.

Zahtevom je naloženo i da se utvrdi identitet četiri lica koja su nakon završetka utakmice neovlašćeno ušla u teren u trenutku kada su igrači FK Partizan došli do južne tribine, kao i da se utvrdi da li su se ta lica fizički ili verbalno sukobila sa drugim licima.

Utakmica je igrana u okviru završne runde kvalifikacija za Ligu Evrope.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: