Podeli vest

Ovih sedam dana je obeležio teži rad, baziran na fizičkoj spremi, rekao je Stanković za klupski sajt.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

dejan stanković
Foto: Shutterstock

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je danas da je zadovoljan dosadašnjim radom na prvom delu priprema na Zlatiboru.

“Imali smo dobre uslove i izvanredno vreme koje nas je poslužilo, nije bilo ni mnogo vruće, tako da smo uspeli da ispunimo sve ono što smo zacrtali. Ovih sedam dana je obeležio teži rad, baziran na fizičkoj spremi”, rekao je Stanković za klupski sajt.

Kaže da će se u Sloveniji baviti više taktikom, uigravanjem, igraće se tri prijateljske utakmice, poslednja sa Zenitom u Sočiju. “Prezadovoljan sam, svi su bili na broju, momci koji su bili sa reprezentacijama će nam se pridružiti u Sloveniji, plus jedno ili dva pojačanja već u Sloveniji. Imali smo dobar ritam, mladi su se uklopili, nekome je malo teže palo, nekome nije, ali sve je to normalno”, rekao je Stanković.

Zvezda je odigrala prijateljsku utakmicu protiv ekipe Jedinstva i pobedila sa 2:1.

“Uvek težimo da posle sedam dana napornog rada nagradimo momke jednom prijateljskom utakmicom, da odigramo dva poluvremena, ovoga puta smo odigrali dva puta po 30 minuta. Mislim da je sasvim dovoljno, sa nekim igračima nismo želeli da rizikujemo, zadovoljan sam, istrčali su ono što smo zamislili. Imaće sada dan i po, dva, odmora i idemo udarnički u Sloveniju”, zaključio je trener Crvene zvezde.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI: