Podeli vest

Nebojša Stefanović reagovao je danas na otpužbe koje je na njegov račun iznela bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

stefanović
FOTO TANJUG/ MINISTARSTVO ODBRANE I VOJSKA SRBIJE/ARHIVA

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović reagovao je danas na otpužbe koje je na njegov račun iznela bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović i najavio da će u narednih 48 sati odgovoriti na, kako ističe, sve laži koje su o njemu izrečene.

Stefanović je u saopštenju naveo da je nebrojeno puta lako i argumentovano razobličavao laži i izmišljotine, koje su protiv njega u javnosti lansirali, kaže, kriminalni i politički klanovi.

“Dobijao sam i sudske presude protiv onih koji su lagali da sam radio nezakonito i da sam imao veze sa kriminalom. Svaku od tih laži sam do sada razotkrio, sam ili preko suda, verujući da je to jedini ispravan način da odbranim sebe, svoju porodicu i svoju državu kojoj odano služim”, kaže Stefanović.

Pošto se, dodaje, ti napadi “čistim lažima” protiv njega nastavljaju, nastaviće i on, ističe – isključivo istinom, kao i do sada.

“Nastaviću još jače, jer napadi i laži dolaze od okrivljenih za teška krivična dela, koja su priznali tokom sudskog postupka i za koja ih čeka ozbiljna sudska odluka”, navodi Stefanović i dodaje:

“Zbog zaštite svega što su prave vrednosti moje zemlje i moje porodice, odlučio sam da odgovorim na novi talas laži koji plasira okrivljena Hrkalović, kao i deo medijske mašinerije koja je u vlasništvu najbližih saradnika Veljka Belivuka”.

Zato najavljuje da će u narednih 48 sati odgovoriti na, kako ističe, sve laži koje su o njemu izrečene, koristeći samo istinu i argumente, kao što je, dodaje, i do sada radio.

“A upravo istina koju ću izneti njih i plaši, pa se služe najnižim podmetačinama i monstruoznim lažima, što je svojstveno onima koji su krivi i koji pokušavaju da krivicu smanje i prebace na drugog. To im neće proći”, zaključio je Stefanović.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: