Novi trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas da je odlučio da se vrati u klub iz Humske zato što želi da završi započeti posao.

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

Foto: Shutterstock.com/Vlad1988, arhiva/Tanjug

Stanojević je danas zvanično predstavljen kao novi trener fudbalera Partizana. On je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor.

“Svakoga zanima razlog zašto sam se vratio. Prva stvar je što nisam završio započeti posao, otišao sam u jednom trenutku gde po mojoj proceni mislim da sam pogrešio. Žao mi je što sam otišao. Imam izazov da posao završim”, rekao je Stanojević na konferenciji za medije.

“Druga stvar, naravno, kao svaki trener imam svoju ambiciju, izazov i ovo je jedan veliki izazov za mene, kada vas zove Partizan, morate da razmislite. Nisam imao predstavu da ću se vratiti. Pre nekoliko dana smo prvi put stupili u kontakt, generalno ni na kraj pameti nije bilo da ću se vratit. Kada vas Partizan zove, morate da razmišljate o tome, izazov broj jedan. Druga stvar je to da u razgovorima postoje uveravanja da ćemo biti pojačani u svim strukturama kluba i igračkom i rukovodećim, što je važno, da budemo na svim nivoima”, dodao je novi trener Partizana.

On je podsetio da je ugovor sa klubom iz Humske potpisao na tri godine.

“Srećan sam, zato sam potpisao na tri godine, ne kao ranije, jer mislim da je potrebno vreme da se neke stvari urade. Ovog puta idem do kraja. Idem do kraja, svi zajedno, nadam se sa što više navijača”, rekao je Stanojević.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


www.VRACARRESORT.com

POSLEDNJE VESTI:

POGLEDAJTE JOŠ