Podeli vest


Svi ovi igrači nisu imali razloga da dođu ranije, razgovarali smo sa njima i uverili se da shvataju ozbiljnost priprema za Evropsko prvenstvo. Atmosfera je sjajna što se može videti i po osmesima tokom celog treninga, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

Autor : Bilten.rs , Izvor :Tanjug

Foto: TANJUG/JADRANKA ILIĆ

Grupa fudbalera koja se našla na konačnom spisku za EURO odradila je danas prvi trening, uprkos tome što je 3. jun zvanični UEFA datum početka priprema.

“Svi su zdravi što je za mene najvažnije. Motivacija je na izuzetno visokom nivou. Čekamo ostale momke da nam se pridruže i da već u Beču počnemo sa ključnom fazom priprema za prvu utakmicu. Imamo u Staroj Pazovi lepo vreme, odličan teren, veliku želju i sve druge neophodne uslove za jedan kvalitetan rad“, rekao je Stojković za sajt FSS i uputio čestitke mladoženjama Nemanji Gudelju i Andriji Živkoviću.

Selektor Srbije će izaći pred medije u petak od 11 sati na prvoj zvaničnoj konferenciji pred EURO.

Prvom treningu u Staroj Pazovi prisustvovali su predsednik Saveza Dragan Džajić, direktor A tima Stevan Stojanović, direktor svih selekcija Nenad Bjeković i prvi čovek FS Beograda Marko Zdravković.


bilten logo

Kako biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.


POSLEDNJE VESTI: