Podeli vest

Miljko Ristić u razgovoru sa građanima Surčina istakao je da će se zalagati da građani imaju bolju zdravstvenu zaštitu kao i rešenje problema otpadnih voda

Autor : Bilten.rs , Izvor : Tanjug

izbori
Foto: Shutterstock

Kandidat za gradonačelnika Beograda na predlog SRS Miljko Ristić razgovarao je sa Surčincima i poručio da će imati bolju zdravstvenu zaštitu u domu zdravlja i rešeno pitanje otpadnih voda koje se odlivaju u njive.

Ristić je rekao da SRS u svom programu ima nekoliko prioriteta koji se pre svega odnose na zdravlje građana, kako u Surčinu, tako i u Srbiji.

Dodao je da veliki broj stanovnika umire u odnosu na broj koji se rodi pa će ukoliko se takva praksa nastavi Srbija ostati bez stanovnika.

“Postoji dom zdravlja u Surčinu koji je neiskorišćen, a ima dobre kapacitete prostorne. Treba primarnu zdravstvenu zaštitu proširiti na specijalističke službe, metode dijagnostike koje ovde nisu bile moguće ustanoviti kroz preglede ultrazvukom, testom opterećenja i drugim laboratorijskim analizama”, poručio je on.

Dodao je da je u Surčinu prioritet i zaštita životne sredine jer se zagađene otpadne vode u njive što otežava proizvodnju dobre hrane.


bilten logo

POSLEDNJE VESTI: